Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis vineri o informare meteorologica de intensificari ale vantului si precipitatii mai ales sub forma de ninsoare in zona de munte, iar pe parcursul zilei de duminica si in sud-est, precum si o atentionare Cod galben de ninsori insemnate cantitativ si viscol pentru Carpatii Meridionali si de Curbura si sase judete din Moldova.

Astfel, incepand de vineri seara, ora 22:00, pana duminica, la ora 22:00, local si temporar vor fi intensificari ale vantului, cu rafale in general de 45-50 km/h si de peste 60-70 km/h la munte, iar pe parcursul zilei de duminica (29 decembrie) si in sud-est. Temporar, in zona montana va ninge, iar local in Transilvania, in sudul Moldovei si din a doua parte a zilei de sambata (28 decembrie) si in Muntenia si vestul Dobrogei vor predomina ninsorile si se va depune strat de zapada, conform Agerpres.ro.

Codul galben de ninsori va fi instituit in intervalul 27 decembrie, ora 22:00 - 29 decembrie, ora 20:00, cand vor avea loc ninsori insemnate cantitativ si viscol in judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui si in anumite zone din judetele Vrancea, Covasna, Buzau, Brasov, Prahova, Arges, Dambovita, Sibiu, Valcea, Gorj si Hunedoara.

"In Carpatii Meridionali si de Curbura, iar din dimineata zilei de sambata (28 decembrie) si in cea mai mare parte a Moldovei va ninge, temporar insemnat cantitativ, astfel ca se va depune strat de zapada, local consistent. Vantul va avea intensificari, cu viteze la rafala in general de 50 - 55 km/h, iar la munte, in special pe creste, vor fi rafale de peste 70-80 km/h, viscolind si spulberand zapada", spun meteorologii.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri