Un bancomat din Poiana Brasov a fost distrus in noaptea de sambata spre duminica. Surse locale spun ca bancomatul a fost aruncat in aer, insa Politia sustine ca deocamdata nu are informatii in acest sens si nici nu stie daca banii au disparut, scrie Mediafax.

Reprezentantii Politiei Brasov au declarat ca un bancomat din Poiana Brasov a fost distrus in noaptea de sambata spre duminica, aceasta fiind singura informatie cunoscuta la aceasta ora. Surse locale spun ca bancomatul a fost aruncat in aer.

In urma cu exact un an, o explozie s-a produs la sucursala unei banci din orasul Brasov, iar potrivit informatiilor de atunci, hotii au aruncat in aer bancomatul. Din bancomatul detonat lipseau la momentul respectiv 160.000 de lei.

In acelasi cartier, in septembrie 2014, hotii au furat, in 37 de secunde, un seif de 50 de kilograme din sucursala unei banci. Atunci, patru persoane au furat o masina, au mers in cartierul unde se afla sucursala si au furat seiful in 37 de secunde. Cateva luni mai tarziu, in aprilie 2015, oamenii legii i-au identificat pe cei implicati in aceasta lovitura si s-a pus in miscare actiunea penala. Prejudiciul cauzat a fost de 300.000 lei, incluzand si valoarea masinii furate.

Sursa foto: Nick Pampoukidis | Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri