Pacienta de 66 de ani care a luat foc pe masa de operatie, la spitalul Floreasca, a murit, scrie Digi 24.

Femeia suferea de cancer pancreatic. In urma incidentului din 22 decembrie, femeia a suferit arsuri pe 40% din suprafata corpului.

La o saptamana dupa eroarea medicala de la spitalul din Capitala, autoritatile incearca sa stabileasca exact vinovatii. Trei anchete au loc in acest caz: una demarata de conducerea spitalului, una a Ministerului Sanatatii si alta inceputa de Politia Capitalei.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan a precizat ca incendiul s-a produs dupa ce bisturiul electric a fost folosit cu un biocid, desi instructiunile aparatului interzic aceasta combinatie. Potrivit informatiilor obtinute astazi de Digi24, biocidul ar fi fost un dezinfectant pentru maini, folosit pentru ca pacienta era alergica la iod.

Sursa foto: Piron Guillaume | Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri