Mai multi medici de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti ii iau apararea printr-o scrisoare deschisa chirurgului Mircea Beuran, demis de ministrul Sanatatii de la sefia Clinicii de chirurgie dupa ce o pacienta a fost arsa in timpul unei operatii si apoi a murit. Medicii semnatari anunta ca isi intrerup activitatea ”in interesul nostru si al pacientilor” si ca vor trata doar urgentele majore, scrie G4Media.ro.

Medicii numesc evenimentul tragic ”incident medical regretabil” si denunta o presupusa ”lipsa a respectului si deontologiei tuturor celor implicati”.

”Este ingrijorator cum este prejudiciata imaginea unor medici de prestigiu si a unuia dintre cele mai renumite spitale din Romania. E regretabil ca inainte de finalizarea oricarei anchete sa fie demis din functie prof. dr. Mircea Beuran”, sustin semnatarii scrisorii.

Citeste materialul integral pe G4Media.ro.

Sursa foto: Piron Guillaume | Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri