Sistemul medical din Romania e zguduit de un nou scandal. O echipa Digi24 a descoperit la Predeal un programator IT care consulta pacienti, le prescrie medicamente, fara sa fi trecut nici macar o ora pe la Facultatea de Medicina.

Sotia sa este oficial medic de familie in oras, dar cand nu vine ea la cabinet, sotul imbraca halatul alb si ii trateaza pe cei aflati in suferinta. Acum, de pilda, femeia este in concediu medical.

Falsul medic se alatura galeriei din care mai fac parte celebrul Mateo Politi, dar si o femeie angajata la Spitalul Ilfov pe post de medic ginecolog, desi avea o diploma falsa.

Barbatul din Predeal recunoaste cu nonsalanta ca nu ar avea ce sa caute in cabinet, dar asta nu l-a impiedicat sa insele sistemul.

Cititi mai mult pe Digi24.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri