Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca va trimite miercuri Corpul de Control la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, scrie Agerpres.

Declaratia a fost facuta in contextul in care, marti, deputatul USR Emanuel Ungureanu a scris pe Facebook ca "mii de litri de sange contaminat si alte deseuri infectioase de la sute de unitati sanitare din Romania sunt aruncate zilnic in sistemul de canalizare", printre aceste unitati mentionand si Spitalul Universitar.

Potrivit ministrului Sanatatii, situatia de la SUUB va fi analizata cu severitate.

"Imaginile sunt absolut socante. Maine vom trimite Corpul de control. Imi pare rau sa anunt asta public, dar masurile vor fi dure. Trebuie respectate procedurile si vrem sa vedem ce s-a intamplat la Spitalul Universitar, unul dintre cele mai mari spitale din Capitala, intrucat s-a ajuns la astfel derapaje. (...) Evident ca nu putem exclude si alte derapaje (n.r. situatii asemanatoare la alte unitati medicale), dar vom fi foarte stricti. (...) Trebuie sa se respecte procedurile si vom analiza cu severitate situatia de la Spitalul Universitar", a afirmat Costache, marti seara, la Digi 24.

Sursa foto: Facebook Emanuel Ungureanu - deputat USR

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri