Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marti seara, ca lucrarile de amenajare pentru Parcul Cismigiu vor incepe in primavara si a calificat mesajele impotriva acestui demers ca fiind "un subiect de campanie", scrie Agerpres.

"Acolo bancile sunt distruse, aleile betonate, de asemenea, sunt distruse, sunt leagane care reprezinta un pericol pentru copii si noi nu am dorit altceva. Deci nu nu am dorit sa defrisam, asa cum s-a scris, (...) nu am dorit sa taiem copaci, arbori seculari, nu am dorit sa construim acolo, s-a spus, magazine, terase... nu este adevarat. Noi i-am dat si in judecata pe acei oameni. Sa vedem ce va spune instanta. Noi nu am vrut altceva decat sa reparam parculetele, locurile de joaca, acele poduri, acel asfalt care este foarte deteriorat", a afirmat primarul general, la TVR 1.

Intrebata daca, in acest context, vor mai fi lucrari, ea a raspuns: "Sigur ca da, dar am spus sa vina perioada de primavara, cand de obicei in constructii se lucreaza intr-un ritm adecvat si sa nu lucram neaparat in aceasta perioada de iarna".

Totodata, Gabriela Firea s-a referit si mesaje recente impotriva acestor lucrari de amenajare.

"Am vazut comentarii si in aceasta perioada - 'Salvati Parcul Cismigiu!', dar nu stiu de la ce trebuie sa il salvam, pentru ca nu il omoara nimeni, dar e inca un subiect de campanie", a punctat edilul Capitalei.

Sursa foto: RADU TUTA / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri