Andrei Rosu, sportiv de anduranta si antreprenor sau soloprenor, cum isi spune, a inceput sa creeze programe pentru cei care voiau sa se antreneze pentru competitii sportive, dupa experienta pe care a capatat-o in urma concursurilor la care a participat. In interviul video aflati mai multe detalii despre programele lansate si costul lor, dar si despre discursurile "transformationale".

Andrei a lucrat 16 ani intr-o corporatie si a apucat drumul antreprenoriatului in urma cu trei ani. Atunci, prietenii care voiau sa participe la competitii il sunau pentru a-l intreba cu ce sa se imbrace, ce sa manance sau cata apa sa bea.

"Oamenii mi-au sugerat sa pun informatiile undeva, ca sunt foarte practice. In 2014 am decis sa fac un program, CIA - Coaching in alergare. Am inceput in Bucuresti, cu grupe de alergare de cate zece oameni. Primeam, din ce in ce mai des, cereri de a face acest program online, pentru cei din afara orasului si din afara tarii. In 2016 am lansat 42k Rosu, de la canapea la maraton in patru luni. Avem si un webinar. Pana acum avem o comunitate de 3.500 de oameni", spune Rosu.

Dupa ce a lansat programul "42k Rosu", Andrei a gandit si alte programe, precum "Accelerator" sau "Sanatos-K-Rosu", care costa, in medie, 80 de euro.

"Sunt foarte entuziast cand vad cum se schimba oamenii de la o luna la alta sau cand se bucura pentru primii 30 de kilometri", spune Andrei.

Motivatia si obiceiurile

In ultima perioada, Andrei Rosu a tinut mai multe discursuri, atat in cadrul TEDx, cat si voluntar, in scoli si licee. Anual, el ajunge la un numar de 50-60 de discursuri. "Nu as spune ca sunt vorbitor motivational, nu imi place cuvantul "motivatie". In general, motivatia cere foarte multe resurse. Pe termen lung nu ajuta foarte multe si nu este sustenabil. Am observat ca pe termen lung ajuta sa fii atent la obiceiurile tale. Motivatia te ajuta doar sa incepi lucruri", explica Rosu.

In interviu puteti afla mai multe informatii despre contactul cu generatia tanara, momentele in care oamenii decid sa faca o schimbare in viata si cele mai mari provocari ca speaker.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri