Inspectorii de Munca au constatat patru abateri la brutaria de la Ditrau, iar pentru una dintre acestea au dat o amenda de 10.000 de lei.

Tudor Polak, secretar de stat in Ministerul Muncii, a precizat ca inca nu a fost finalizat controlul, dar ca abaterile descoperite pana acum nu sunt grave.

„In urma controlului de ieri au fost constatate patru incalcari ale legislatiei in vigoare, pentru care au fost dispuse masuri tehnice de remediere. Pentru incalcarile respective au fost dispuse trei avertismente si o amenda in valoare de 10.000 de lei, aceasta fiind aplicata pentru incalcari de electrosecuritate, respectiv impamantarea unor echipamente fiind neconforma. Pentru evitarea unor pericole viitoare s-a dispus sistarea a trei echipamente pana la remedierea problemelor”, a precizat secretarul de stat.

Cititi mai mult pe Digi24.

Sursa foto: GINA STEFAN | AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri