Efectele primei zapezi nu au intarziat sa apara In Capitala. Cinci tramvaie sunt deja blocate, iar tramvaiul 41 nu circula dinspre Casa Presei.

Circulatia tramvaiului 41 este blocata, dupa ce un autobuz a derapat pe linia de tramvai in Piata Presei Libere.

"Linia de tramvai 41, blocata la capat de linie Piata Presei", anunta STB, pe Twitter.

Practic, de la Piata Presei nu pleaca niciun tramvai, in timp ce, pe sensul opus, tramvaiele sunt blocate in zona Agronomie, scrie Agerpres.

In plus, tramvaiele liniilor 1, 8, 11, 25 si 47 sunt blocate pe Soseaua Progresului, la INOX, pe sensul Soseaua Viilor, anunta STB.

STB: Sase tramvaie sunt blocate in Capitala; tramvaiul 41 nu circula dinspre Piata Presei

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri