Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca au fost diagnosticate peste 4.600 de cazuri de gripa sezoniera la copii raportate de cabinetele medicale scolare din sistemul de invatamant de stat.

"Avem deja diagnosticate peste 4.600 de cazuri de gripa sezoniera la copii. Toate aceste raportari sunt primite de la cabinetele medicale scolare, deci ele prezinta situatia la zi din scolile de stat", a spus Firea, la Comandamentul de iarna de la Municipalitate.

Ea a mentionat ca la Spitalul Victor Babes au fost diagnosticate 629 de cazuri gripa sezoniera doar in luna februarie, iar la Institutul Matei Bals 147 in 24 de ore.

Suspendarea partiala sau integrala a cursurilor in mai multe unitati de invatamant din tara din cauza gripei afecteaza, in prezent, 6.695 de elevi, a anuntat, miercuri, Ministerul Educatiei si Cercetarii, care a subliniat ca aceasta cifra nu reprezinta numarul copiilor bolnavi.

Sunt vizate unitati scolare din 12 judete si Bucuresti:

* judetul Alba - patru unitati de invatamant inchise integral si doua inchise partial;

* judetul Arges - o unitate inchisa partial;

* judetul Braila - una inchisa partial;

* Municipiul Bucuresti - 28 inchise partial;

* judetul Caras-Severin - una inchisa integral;

* judetul Cluj - o unitate inchisa partial;

* judetul Giurgiu - trei inchise integral;

* judetul Gorj - una inchisa partial;

* judetul Iasi - doua inchise partial;

* judetul Ilfov - cinci inchise partial;

* judetul Olt - o unitate inchisa partial;

* judetul Sibiu - o unitate inchisa partial;

* judetul Suceava - doua inchise integral si patru inchise partial.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri