Interlopul Vasile Balint, zis Sile Camataru, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la sase ani inchisoare cu executare intr-un dosar de proxenetism.

Instanta a revocat eliberarea conditionata in cazul acestuia si a dispus sa execute, pe langa cei 6 ani inchisoare, un rest de pedeapsa de 1.210 zile inchisoare, dintr-o condamnare de 13 ani primita anterior in alt dosar, scrie Agerpres.

De asemenea, Sile Camataru trebuie sa achite si o amenda penala de 5.000 de lei.

In acelasi dosar, au fost condamnati pentru proxenetism patroni si angajati ai unor cazinouri si saloane de masaj din Capitala, majoritatea primind pedepse cu suspendare.

Zeci de persoane au fost trimise in judecata in acest dosar alaturi de Sile Camataru, printre care Adrian Panduru zis "Limba", Liron Halevi, Nelu Aliuta zis "JB" (fratele fostului fotbalist Marian Aliuta), Ion Teodor zis "Teo", Amiran Dzanashvili, Julya Mazirov, Tov Israel Mazal.

Procurorii sustin ca, in perioada iunie - octombrie 2014, Sile Camataru, avand ajutorul lui Adrian Panduru, a determinat si inlesnit practicarea prostitutiei de catre mai multe persoane de sex feminin.

La randul sau, Adrian Panduru se ocupa de racolarea clientilor, indeosebi straini veniti pentru a practica jocuri de noroc in cazinouri din Capitala, jocuri care erau interzise in statele acestora de origine.

„Tariful” prostituatelor era aproximativ 100 euro sau 400 lei pentru o ora, sumele crescand in raport de prelungirea duratei „intalnirii”.

De asemenea, Mazirov Julya zisa "Angela", Raluca Miruna Aleca si Elena Raileanu au inlesnit practicarea prostitutiei folosind ca paravan un salon de masaj aflat in administrarea lui Alexandru Boboruta, clientii fiind racolati prin postarea de anunturi pe site-urile de profil.

S-a constatat faptul ca cele trei femei preluau comenzi de la cetatenii straini prin intermediul anunturilor publicate pe internet, dar si de la angajatii cazinourilor din Bucuresti.

Din analiza materialului de urmarire penala a rezultat ca Haim Rosestein Mordechai si Liron Halevi, angajati ai unui cazinou, apelau in mod frecvent la serviciile fetelor angajate fara carte de munca la saloanele de masaj erotic detinute de Mazirov Julya si Alexandru Boboruta, pentru grupurile de clienti straini.

Procurorii mai sustin ca in incinta unui alt cazinou, angajatele de la PR identificate ca fiind Carmen Corina Stanciu, Simona Muraru, Adina Iris Belciu, Denisa-Elena Alexandru, impreuna cu persoane din conducere, identificate ca fiind Amiram Dzanashvili si Israel Mazal Tov si un client Zahi Mohamad Mounir (care se ocupa de clientii arabi), au inlesnit practicarea prostitutiei de catre mai multe persoane de sex feminin, clienti fiind indeosebi cetateni straini.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri