Primarul orasului Hateg, Marcel Goia a declarat ca a facut demersuri pentru inlocuirea conductei de apa, dar ca totul a fost in zadar pentru ca el face parte din PNL, iar Consiliul Judetean care ar trebui sa aloce bani este condus de PSD. Astfel, s-a ajuns in situatia in care conducta de apa sa fie "reparata" cu tepuse de lemn.

Conducta de apa ar urma sa fie inlocuita, in curand, pe bani europeni. Primarul sustina ca a facut mai multe demersuri, dar nu primeste bani de la Consiliul Judetean pentru ca era in Opozitie.

„Nu este de ras. Am facut mai multe demersuri, dar apa fiind in subordinea Consiliului Judetean... Orasul Hateg a fost in Opozitie. Nu s-a facut nicio investitie in cei 3 ani si jumatate de catre compania de apa si nici nu s-au dat bani de la Consiliul Judetean pentru investitii. Vreau sa va spun ca am facut demersuri pentru a schimba aceasta conducta, dar nu s-a tinut cont de ele", a declarat Marcel Goia, primarul orasului Hateg.

Sursa foto: Facebook Cristi Magurean

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri