O femeie din Rusia care a evadat dintr-un spital in care fusese plasata in carantina in urma unei vacante petrecute in China a fost somata sa se prezinte in instanta si risca sa fie din nou spitalizata.

Alla Ilina, o femeie in varsta de 30 de ani, a fost spitalizata la Sankt Petersburg din cauza unor dureri in zona gatului aparute dupa o vacanta petrecuta in luna ianuarie in China, potrivit Agerpres.

Ea a reusit, dupa trei zile, sa forteze incuietoarea electronica a usii camerei sale de spital si a parasit unitatea medicala, publicand apoi un rezumat detaliat al evadarii sale pe contul ei de Instagram.

Administratorii spitalului Botkin nu au apreciat gestul femeii, iar medicul-sef a depus o plangere impotriva sa, cerand plasarea ei fortata in carantina.

"O noua plasare in carantina in spital a acestei paciente nu are un caracter punitiv, ci preventiv. Ea nu a respectat carantina de 14 zile", au declarat reprezentantii diviziei locale a agentiei sanitare ruse, Rospotrebnadzor.

Rusia nu mai are oficial bolnavi infectati cu noul tip de coronavirus pe teritoriul sau dupa externarea de miercuri a celui de-al doilea si ultim caz confirmat in tara, un cetatean chinez.

Autoritatile ruse au luat masuri drastice pentru a impiedica propagarea pe teritoriul sau a noului coronavirus, care a facut pana vineri peste 1.300 de morti. Moscova a ordonat inchiderea celor 4.250 de kilometri de granita cu China, intreruperea legaturilor feroviare si restrictionari ale traficului aerian spre si dinspre orasele chineze.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri