Toate persoanele care au participat la o conferinta in Londra au fost informate de oficialii din domeniul Sanatatii ca printre invitati s-a aflat si o persoana diagnosticata cu Coronavirus.

Aproape 250 de persoane au participat, pe 6 februarie, la conferinta pe tema transportului. In urma evenimentului, organizatorii le-au trimis tuturor invitatilor un e-mail prin care i-au informat ca printre ei s-a aflat si o persoana diagnosticata cu coronavirus, a carei identitate nu a fost facuta publica, potrivit Digi24.

In plus, e-mailul continea sfaturi potrivit carora, daca persoanele vizate acuza stari de rau, febra sau tuse, trebuie sa ramana in casa, sa evite contactul cu alti oameni si sa anunte serviciile medicale despre starea lor.
In prezent, un numar de 1.486 de oameni au murit pana acum din cauza noului coronavirus. Aproape toate decesele au fost inregistrate in China continentala, in afara de trei - in Hong Kong, Filipine si Japonia. Numarul celor infectati a crescut cu aproape 5.000, iar in total sunt peste 64.000 de cazuri.

ONU a laudat masurile luate de Beijing pana acum.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri