Starea de sanatate a romanului infectat cu coronavirus este buna, acesta urmand sa fie supus unor teste medicale suplimentare in spitalul din Japonia unde este internat, a informat Ministerul Afacerilor Externe (MAE), potrivit Agerpres.

Un reprezentant al Ambasadei Romaniei la Tokyo s-a deplasat, vineri, la unitatea medicala in care acesta este internat.

"Potrivit datelor obtinute de reprezentantul misiunii diplomatice, starea de sanatate a acestuia este buna, in prezent acesta fiind supus unor teste medicale suplimentare. Pana la acest moment, nu au fost confirmate cazuri noi de infectare cu coronavirus printre cetatenii romani", precizeaza MAE.

Ambasada Romaniei la Tokyo ramane in contact atat cu autoritatile nipone, cat si cu cetatenii romani, acordand asistenta consulara in limita competentelor legale.

MAE anunta, joi, ca un cetatean roman de pe nava de croaziera Diamond Princess, aflata in apele teritoriale japoneze, a fost depistat pozitiv cu virusul pneumoniei virale (coronavirus) si a fost transferat pentru izolare si tratament la un spital japonez specializat pentru asemenea situatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri