LifeBox, compania care oferă meniuri personalizate și calibrate kilocaloric, a inițiat o campanie de sponsorizare a Asociației Magic, în cadrul căreia va livra 8.000 de meniuri în spitale până la finalul acestui an și va dona lunar o sumă de bani, valoarea cumulată a sponsorizării ridicându-se la 55.000 de euro.

Meniurile pregătite de LifeBox sunt livrate începând cu această lună și conțin masa de prânz și o gustare. Acestea vor fi livrate prin rotație, în fiecare săptămână, timp de patru zile, către familiile și aparținătorii copiilor internați în secțiile de oncologie pediatrică din Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Marie Sklodowska Curie” și din Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” București. În prezent, LifeBox și Asociația Magic fac demersurile necesare pentru a primi aprobare de a livra meniuri și la al treilea spital din Capitală.

LifeBox este un proiect românesc dedicat tuturor celor preocupați de un stil de viață echilibrat și sănătos, oferind zilnic meniuri calculate la un anumit număr de kilocalorii în funcție de stilul alimentar al clientului, sub îndrumarea unui medic nutriționist specializat în obezitate infantilă - Anamaria Iulian și Alex Cîrțu, cheful LifeBox. Start-up-ul lansat în urmă cu peste doi ani și jumătate de către antreprenorii Radu Bălăceanu, Florin Scarlat și Lukasz Kuzniar, numără o echipă formată din 70 persoane și peste 25.000 clienți unici din trei orașe din țară.

LifeBox oferă meniuri personalizate în funcție de stilul de viață al fiecărui utilizator și calibrate din punct de vedere kilocaloric. Echipa LifeBox are la bază 3 membri fondatori și doi specialiști în bucătărie și nutriție. În bucătăria LifeBox sunt preparate zilnic 7 tipuri de meniuri pentru adulți și copii ce conțin două sau trei mese principale și două gustări. Meniurile pot fi comandate zilnic sau în avans pe o perioadă de până la trei luni în București, Cluj și Oradea.

Asociaţia Magic spijină copiii cu afecțiuni grave și familiile acestora dezvoltând proiecte prin care aceștia beneficiază de produse și servicii care le fac viața mai ușoară. Pornind de la taberele MagiCAMP, tabere special create pentru copiii cu afecțiuni oncologice, unde din 2014 până în prezent ”Joaca la greu” a adunat peste 1.000 de copii, Asociația Magic a identificat necesitățile acestor familii și a dezvoltat și alte proiecte precum: MagicHOME – cazare gratuită în perioada tratamentelor și a consultațiilor în 14 locații din România și Viena, MagicBOX – colete lunare pentru familii greu încercate, MagicHELP – Rețeaua Solidarității, punte între familiile cu copii cu afecțiuni grave și companii care pot ajuta cu produse sau servicii, MagiCARE – suport psihologic, informare și sprijin pentru părinți și copii, precum și pentru frații acestora.

Sursa foto: LifeBox

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri