Compania aeriană low-cost Wizz Air a fost notificată de către autoritățile sanitare românești că pe zborul Bergamo la Timișoara din 20 februarie a călătorit un pasager diagnosticat ulterior cu Coronavirus.

Oficialii Wizz Air au declarat că își urmează protocoalele bine stabilite. De asemenea, sunt în contact cu autoritățile relevante și monitorizează îndeaproape evoluția situației în conformitate cu recomandările Organizației Mondiale a Sănătății.
”Echipele de asistență de la sol au recomandări și proceduri clare în vigoare, așa cum sunt prescrise de autoritățile medicale, pentru tratarea acestor cazuri”, au declarat reprezentanții companiei aeriene.
În plus, aeronava companiei low-cost Wizz Air care a operat zborurile W6 3762 Bologna - Craiova din 18 februarie şi W6 3761 de la Craiova la Bologna din 22 februarie, unde a existat un pasager diagnosticat ulterior cu coronavirus, a fost scoasă din funcţiune şi va fi dezinfectată în conformitate cu reglementările specifice înainte de a reveni la operaţiuni.
În timp ce alte două cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în cursul zilei de vineri, 28.02.2020, pacientul de la Gorj, internat la Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș” va fi externat. Testările ulterioare au avut rezultat negativ pentru coronavirus.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri