Legea privind vaccinarea obligatorie este dezbătută săptămâna aceasta la Camera Deputaților, for decizional, după ce a fost adoptată de Senat. Dacă legea trece de plenul CDEP, merge la promulgare. Înainte de dezbaterea din comisie și de votul în plen, antivaxerii, cei care se opun vaccinării obligatorii, au început presiunile pe parlamentari să nu voteze legea. Deputații au primit sute de mesaje în care li se cere „în numele poporului, urmaș al lui Decebal”, să nu voteze o lege prin care copiii „vor fi supuși injectării forțate” impusă de „marea ocultă mondială”. Dezbaterea are loc în plină epidemie de gripă și în fața unor amenințări precum criza de coronavirus, scrie Digi24.ro.

„Campania împotriva adoptării legii pentru vaccinare universală a copiilor e cea mai agresivă din tot ce am văzut până acum. Mesajele au început de ieri seară”, a scris luni, deputatul PNL Ovidiu Raețchi.

Deputatul dă și câteva exemple de mesaje primite de la cei care se opun vaccinării obligatorii.

„Ultimul mesaj primit ieri noapte a venit la 1.27: SĂ NE CONSTRUIM O ȚARĂ CU OAMENI SĂNĂTOȘI CARE SĂ NU AJUNGĂ COBAIII UNOR O.N.G.SÂ FIM MÎNDRII CĂ SÎNTEM URMAȘII LUI DECEBAL, SÎNTEM CREAȚIA LUI DUMNEZEU ȘI VENIM SĂNĂTOȘI PE ACEST PAMÎNT.TREBUIE SĂ NE UNIM ȘI SĂ DEMONSTRĂM UNEI EUROPE ÎNTREGI CĂ NU DORIM CA ROMÂNIA SĂ DISPARĂ DE PE HARTA EUROPEI.

Citește materialul integral pe Digi24.ro.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri