Punctul de Trecere a Frontierei de la Rădăuţi Prut, la frontiera cu Republica Moldova, a fost închis temporar pe fondul epidemiei de coronavirus, a anunţat Instituţia prefectului judeţului Botoşani.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Prefectura Botoşani, măsura a fost luată în şedinţa Grupului de Suport Tehnico- Ştiinţific privind Gestionarea Bolilor Înalt Contagioase pe teritoriul României, care s-a desfăşurat la nivelul instituţiei.

"Pentru folosirea eficientă a resurselor în punctele de trecere a frontierei cu flux mare de trafic, s-a aprobat închiderea temporară, pe o perioadă de 30 de zile, cu posibilitatea prelungirii, a punctului de trecere a frontierei cu Republica Moldova în care se înregistrează un trafic redus, respectiv cel de la Rădăuţi Prut", se arată în comunicat, transmite Agerpres.

Totodată, având în vedere evoluţia fenomenului COVID-19, începând de sâmbătă, printr-un ordin al prefectului Dan Nechifor, s-a activat Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, din care vor face parte câte un reprezentant al Direcţiei de Sănătate Publică, al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi al Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU- SMURD).

În vederea gestionării cât mai eficiente a situaţiilor de urgenţă, Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei a pus la dispoziţia cetăţenilor numărul de telefon 0231.508.155.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri