UPDATE: Un camion cu dezinfectanți, care trebuia să ajungă în vestul țării, a fost prădat de hoți și întreaga cantitate, de peste 100 de litri, a fost furată. Hoții au reușit să se facă nevăzuți, scria Digi24.ro., insă autoritățile au anunțat că din verificările făcute până acum de Poliție, nu se adeverește informația că o mașină care ducea dezinfectanți la spitalul din Lugoj a fost prădată de hoți”.

UPDATE: Autoritățile au anunțat, miercuri seara, că din verificările făcute până acum de Poliție, nu se adeverește informația că o mașină care ducea dezinfectanți la spitalul din Lugoj a fost prădată de hoți”, așa cum s-a relatat în presă.

„Din verificările efectuate, până la această oră, de către structurile Poliției Române această informație NU ESTE ADEVĂRATĂ”, anunță autoritățile.

Polițiștii au avut discuții atât cu reprezentanții Spitalului Municipiului Lugoj, cât și cu administratorul firmei care ar fi trebuit să furnizeze respectivul dezinfectant, iar ambele părți au negat informațiile apărute în spațiul public.

În cauză se continuă verificările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de comunicare de informații false.

„Vă informăm că, de la începutul anului și până în prezent, la nivel național nu a fost înregistrată nicio sesizare prin care o persoană fizică sau juridică să semnaleze că, vreun autovehicul încărcat cu sute de litri de dezinfectant să fi fost victima vreunei infracțiuni. De asemenea, asigurăm cetățenii că efectivele Poliției Română sunt la datorie și acționăm zilnic pentru prevenirea și combaterea criminalității”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Conform știrii publicate inițial de Digi24.ro, dezinfectantul ar fi trebuit să ajungă la spitalul din Lugoj, unde managerul instituției comandase peste 100 de litri de la o firmă din București, pentru a fi sigur că nu rămâne în pană de materiale sanitare. După ce au trecut câteva zile bune de când transportul trebuia să ajungă la destinație, managerul spitalului a sunat la firma de curierat care se ocupa de transport și a întrebat de ce nu ajunge transportul. Firma a răspuns sec: comanda cerută nu va mai ajunge la timp, pentru că, pe drum, camionul a fost prădat de hoți, iar întreaga cantitate de dezinfectant a fost furată.

Firma din București a asigurat conducerea spitalului din Lugoj că își va respecta totuși contractul, numai că dezinfectantul va trebui ridicat de la sediul firmei din București, pentru că nu vrea să-și asume încă un risc. Astfel, în cursul serii, o mașină a spitalului din Lugoj va pleca spre Capitală pentru a aduce materialul sanitar.

Citește stirea integrală pe Digi24.ro.

Sursa foto: Africa Studio / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri