Numărul persoanelor din judeţul Botoşani care s-au întors din străinătate şi care se află în izolare la domiciliu, ca urmare a epidemiei de coronavirus, a crescut, joi dimineaţa, cu aproximativ 45% faţă de ziua precedentă, a declarat prefectul Dan Nechifor.

Potrivit acestuia, joi dimineaţa se aflau în izolare 498 de persoane, în condiţiile în care, cu o zi în urmă, aceeaşi măsură era luată faţă de doar 348 de cetăţeni din judeţul Botoşani, scrie Agerpres.

Nechifor susţine că această creştere este generată de valul de cetăţeni români care au revenit în ţară după ce autorităţile din Ungaria au deschis culoarul de tranzit spre România.

"Numărul va creşte exponenţial pentru că vor reveni acasă cei care au stat la graniţe, iar acum li s-a dat drumul să vină în ţară", a afirmat prefectul de Botoşani.

Nechifor a adăugat că alte 68 de persoane se află în carantină.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri