23 Martie 2020

COVID-19 | Un restaurant bucureștean va asigura meniuri zilnice pentru 600 de cadre medicale



Restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse lansează “Împreună, împotriva COVID-19” - inițiativa prin care invită companiile ce activează pe teritoriul României să își unească forțele, pentru a livra prânzul zilnic, timp de o lună, cadrelor medicale implicate în diagnosticarea și tratarea coronavirusului, în cadrul spitalelor din Capitală. Astfel, localul va asigura, din resurse proprii, masa pentru 600 de persoane, în intervalul 25 martie - 24 aprilie, și le propune partenerilor să i se alăture în acest demers, prin achiziționarea unui număr fix de meniuri zilnice de prânz.

“Există un număr ridicat de cadre medicale ce încearcă să acopere nevoile pacienților și ale comunității, în această perioadă dificilă, în care presiunea, programul solicitant și riscurile la care sunt expuse sunt într-o continuă creștere. Numărul, însă, este insuficient, comparativ cu nevoile reale înregistrate, așa că ne încurajăm prietenii, clienții și partenerii, să se alăture inițiativei noastre”, declară Ionuț Ivan, director Red Angus Steakhouse.

Fiecare meniu Red Angus Steakhouse include o supă și un fel principal, și are un preț de 17 Lei (TVA inclus), care acoperă costurile aferente producției și materiei prime. Capacitatea zilnică de execuție este de până la 700 de meniuri.

Livrarea preparatelor se va face de luni până duminică, la aceleași ore, în intervalele agreate cu reprezentanții instituțiilor medicale, iar partea de transport va fi acoperită, în prima fază, de către flota restaurantului. Pe măsură ce cantitățile vor crește, reprezentanții localului își propun să încheie parteneriate și cu alți livratori certificați.

Cei care vor să se implice în campania Red Angus Steakhouse o pot face contactând reprezentanții localului la numărul de telefon 0756.600.000 sau prin email, pe adresa contact@redangus.ro.

Fondat în 2010, Red Angus Steakhouse este unul dintre localurile București. De-a lungul timpului, localul a venit în întâmpinarea comunității, implicându-se în proiectele celor mai active ONG-uri românești - Hospice Casa Speranței, Habitat for Humanity Romania, Rotary Club București, United Way Romania. În 2017, a luat naștere și divizia de catering a restaurantului.



Citeste si