Președintele României, Klaus Iohannis, a convocat o ședință de urgență, astăzi, la Palatul Cotroceni. Premierul Ludovic Orban; ministrul Apărării Naționale, Nicolae- Ionel Ciucă; ministrul de Interne, Marcel Vela și secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Bogdan Despescu au discutat noi măsuri de ordine publică și siguranță națională în contextul epidemiei.

Klaus Iohannis a făcut un apel strict către populație pentru respectarea regulilor impuse de Starea de Urgență. Acesta a precizat că nerespectarea legislației în vigoare va atrage imediat sancționarea contravențională sau penală, după caz.

Președintele a menționat că, de la declararea Stării de Urgență și până în prezent, au fost înregistrate 870.000 de acțiuni de control și au fost date peste 78.000 de contravenții. Au fost verificate persoanele care se află în izolare și cele care sunt în carantină.

”Am discutat despre impunerea legii, cei care nu vor respecta legislația, vor fi sancționați imediat”, a declarat Klaus Iohannis.

Nu în ultimul rând, acesta a reamintit normele de conduită impuse de starea de urgență, păstrarea distanței sociale și spălatul mânilor.

”Nu uitați, păstrați distanța socială, nu vă dați mâna, nu vă îmbrățișați”, a încheiat președintele statului.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri