2 Aprilie 2020

În plină pandemie, Aradul şi alte zece localităţi din judeţ au rămas fără apă



Întreg municipiul Arad, plus alte zece localităţi, respectiv Horia, Vladimirescu, Mândruloc, Cicir, Zădăreni, Bodrog, Călugăreni, Șofronea, Sânpaul şi Sâmbăteni au rămas fără apă potabilă, în plină pandemie, când medicii recomandă spălarea mâinilor cu rigurozitate, scrie Aradon.ro.

Reprezentanţii Companiei de Apă Arad au anunţat joi, 2 aprilie, în jurul orei 13:00, faptul că echipele de intervenţie sunt în faza de localizare a unei avarii la magistrala cu diametrul de 1.200 mm. Practic, după ce va fi descoperit locul avariei, se va interveni pentru reparaţiile necesare. Cu toate acestea, spun cei de la CAA, se estimează că furnizarea apei potabile se va relua în jurul orei 15:00.

„Compania de Apă Arad anunță că se intervine pentru localizarea unei avarii la magistrala cu diametrul de 1200 mm. În acest moment nu este alimentat cu apă municipiul Arad si nici localitățile învecinate: Horia, Vladimirescu, Mândruloc, Cicir, Zădăreni, Bodrog, Călugăreni, Șofronea, Sânpaul, Sâmbăteni.

Echipele Companiei de Apă sunt în teren pentru remedierea situației si se estimează că peste 2 ore se va relua furnizarea apei potabile. Compania de Apa Arad cere scuze abonaților pentru disconfortul creat”, se arată în comunicat.



Citeste si