Încă patru persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit, numărul celor decedaţi din această cauză ajungând în prezent la 122, informează vineri Grupul de Comunicare Strategică.

Actualizare, ora 16:50

Este vorba despre trei femei cu vârste cuprinse între 60 şi 69 de ani şi un bărbat de 78 de ani.

Știrea inițială:

Grupul de Comunicare Strategică anunţă alte două decese în urma infecţiei cu noul coronavirus - o femeie de 54 de ani şi un bărbat de 61 de ani - numărul total al deceselor ajungând la 118.

Potrivit sursei citate, femeia era din Constanţa şi revenise din Turcia pe 13 martie. A fost confirmată pozitiv cu COVID-19 pe 19 martie. Femeia avea obezitate morbidă şi bronho-pneumonii repetate în ultimele 12 luni. A murit pe 2 aprilie, potrivit Agerpres. Femeia era asistentă medicală la ATI Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, potrivit reprezentanţilor sindicatului Sanitas Constanţa.

Bărbatul era internat la Spitalul "Victor Babeş" din Capitală, fiind transferat de la Spitalul Militar Bucureşti pe 30 martie. A fost confirmat ca infectat cu noul coronavirus în laboratorul Spitalului Militar pe 31 martie şi a murit vineri.

Sursa foto: SamaraHeisz5 / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri