După apariția primului caz de Covid-19 în România, deci în cam o lună, societatea Omnivet Impex SRL București a semnat contracte cât 30% din cifra de afaceri pe 2018 pentru kituri și aparate de testare, în special cu Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

În trecut, numele firmei a fost implicat în scandaluri uriașe, Agenția Națională de Integritate descoperind că tatăl patronului, tată care era șef de instituție de stat, a semnat contracte de sute de mii de lei cu societatea fiului.

Newsweek România a analizat contractele derulate de instituții publice în perioada care a trecut de la depistarea primului caz de Covid-19 și publică o serie de articole pe această temă.

Monopol la Cluj

Criza din ultimele săptămâni a devenit o oportunitate și pentru societatea Omnivet Impex SRL. Conform Sistemului Electronic de Achiziții Publice, firma patronată de Ionuț Bogdan Nicolae a semnat în acestă perioadă contracte de circa 4 milioane de lei pentru furnizarea de aparate și kituri de testare a coronavirusului.

Mare parte din bani au venit de la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Citește articolul integral pe Newsweek.ro.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri