Retailerul Profi România va direcţiona 25.000 de lei către Fondul de Solidaritate constituit de comunitatea "Fă Bine!", pentru susţinerea cu alimente a persoanelor cu dizabilităţi, scrie Agerpres.

"În România există peste 700.000 de persoane înregistrate cu handicap grav şi accentuat. Aceste persoane sunt afectate în aceste zile de lipsa terapiilor, iar ei şi aparţinătorii lor au nevoie de susţinerea noastră pentru a depăşi cu cât mai puţine efecte negative această perioadă. Lor li se adaugă cei aflaţi în sărăcie severă, cărora statul le-a pierdut de mult numărul. Mulţumim, Profi Rom Food, pentru încredere, implicare şi spijin!", afirmă Maria Duduman, fondatoarea platformei "Fă Bine!".

Potrivit unui comunicat de presă al Profi, donaţia va ajuta susţinerea cu alimente a persoanelor cu dizabilităţi, boli rare, sindrom Down şi autism, precum şi persoanele aflate într-o stare de sărăcie severă.

Fondul de Solidaritate este o iniţiativă a platformei "Fă Bine!" şi este constituit pentru acoperirea unor nevoi, precum: achiziţia de medicamente, dezvoltarea de către ONG-uri de programe de telemedicină şi de susţinere a beneficiarilor la distanţă, consiliere psihologică, procurarea de alimente, produse de igienă şi sanitare, sau alte cheltuieli care ajută organizaţiile să supravieţuiască acestei perioade.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri