Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul de Interne, a declarat ca românii din străinătate care vin acum în țară, nu vor putea petrece Paştele împreună cu familiile, ci cel mai probabil in carantina sau sau autoizolare.

"Dacă veniţi în România pentru a petrece Paştele, îl veţi petrece în carantină sau autoizolare, nu cu familiile dumneavoastră. Nu dorim să aplicăm sancţiuni sau să deschidem dosare penale”, a spus Bogdan Despescu (foto).

El a mai spus că 10.500 de persoane au intrat în România în cursul zilei de miercuri, dintre care 5.500 de cetăţeni români. Bogdan Despescu a mai anunţat că MAI a acordat o „atenţie deosebită” zonelor Suceava şi Ţăndărei, unde s-a înregistrat un număr mare de infectări cu SARS-Cov-2, acolo fiind trimişi şi poliţişti din Bucureşti.

Citeste articolul comlet pe Digi24.

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anunţat ieri o nouă ordonanţă militară referitoare la restricţiile de circulaţie, urmând ca circulaţia în afara locuinţei după ora 22:00 să fie permisă pentru cei care se ocupă cu pescuitul comercial şi pentru apicultori.

Vela a anunţat şi că pieţele agro-alimentare vor rămâne deschise pe perioada stării de urgenţă. Exportul pentru grâu, orz, ovăz, porumb, orez, fănină de gâu, soia, ulei, zahăr, produse de patiserie este suspendat pe durata stării de urgenţă.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri