O conferință de presă cu scandal are loc la această oră în Prelungirea Ghencea, susținută de Nicușor Dan. La fața locului a ajuns și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, cu un dulap, care îl întrerupe constant pe candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Aurelian Bădulescu a apărut la o conferință de presă susținută de Nicușor Dan în zona Prelungirea Ghencea și a început să vorbească în paralel cu candidatul PNL, potrivit Digi24.ro.

Bădulescu a adus și un dulap la conferința lui Nicușor Dan pentru a ilustra ideea că acesta ar fi stat ascuns timp de patru ani.

Bădeluscu: „Nu ți-e frică de Dumnezeu? (...) Te-a lăsat Barna pe drum și te-ai dus la PNL”.

Nicuşor Dan i-a cerut în mod repetat să se îndepărteze, dar acesta a refuzat.

Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, susţinut de PNL şi USR, a organizat o conferinţă de presă la Prelungirea Ghencea, prezentând un bilanţ al mandatului Gabrielei Firea

Sursa foto: Captură Digi24.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri