Andreea Ciolacu, nepoata președintelui interimar al PSD Marcel Ciolacu, a fost angajată, fără concurs, la Institutul Cultural Român (ICR). Inițial, a ocupat o funcție în cabinetul președintelui ICR, Mirel Taloș, iar de acolo a fost transferată la foarte scurt timp într-un compartiment numit Serviciul Mari Programe, scrie Europa Liberă România.

ICR are un președinte și doi vicepreședinți, primul cu statut de ministru și ceilalți, cu statut de secretari de stat. Conducerea institutului poate angaja până la 16 consilieri personali, chiar dacă un post de vicepreședinte nu este ocupat. Pentru a deveni consilier al demnitarului nu presupune niciun fel de condiții, în afară de voința demnitarului. În acest fel, cerințele de studii de specialitate sau altele, legate de experiența pe post, dispar, potrivit publicației citate.

Potrivit declarației de avere din 2018, Andreea Ciolacu a lucrat la Ministerul Culturii și a mai fost consilier la Senat. Andreea Ciolacu a mai realizat în 2018 venituri în calitate de secretar la S.C. Alcom SRL Buzău, deținută de Marcel Ciolacu împreună cu fratele său și soția.

Sursa foto: SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri