Procurorii fac cercetări in rem, adică pentru faptă, într-un dosar penal deschis în urma unei plângeri făcute în luna martie de către Centrul Filia, dar și de către persoane fizice, împotriva creatoarei de modă Dana Budeanu, pentru instigare la violență împotriva femeilor, scrie Hotnews.ro.

“În secunda aia, tre' să iei un pumn, să-i spargi gura, bă”, spunea Dana Budeanu într-un episod al emisiunii sale online, potrivit Centrului Filia, care a făcut plângerea la Parchetul General.

Reprezentanții Parchetului spun că în acest dosar "până la acest moment nu s-a dispus începerea urmăririi penale față de nicio persoană".

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Judecătoriei sectorului 1, Călin Radu Bogdan, dosarul penal a fost deschis în 25 martie, in rem, pentru fapte care incită publicul la ură și la discriminare, iar cercetările se desfășoară în continuare in rem, adică privind faptele.

Sursa foto: Facebook Dana Budeanu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri