Ministrul Educației, Monica Anisie, a precizat, într-o conferință de presă, că redeschiderea creșelor și a grădinițelor, atât publice cât și private, este posibilă după publicarea normelor de aplicare, respectiv Ordinul comun al miniștrilor Educației, Sănătății și Muncii, notează HotNews.ro.

Acest ordin va stabili în ce condiții își pot relua activitatea creșele, grădinițele de stat și after-school-urile, indiferent dacă sunt private sau de stat.

Monica Anisie a menționat că, în ceea ce privește ministerul pe care îl conduce, normele pentru redeschiderea creșelor și grădinițelor sunt în pregătire și vor fi finalizate probabil luni.

Recent, președintele Klaus Iohannis a declarat că principalele măsuri de relaxare care vor fi luate de la 15 iunie vizează deschiderea mallurilor, fără restaurante şi locuri de joacă, și a grădiniţelor, creşelor, afterschoolurilor private, cu măsuri speciale de distanţare.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri