Gabriela Firea, edilul Capitalei, a anunțat când va fi finalizată parcarea de tip park&ride Cora Pantelimon, o parcare supraterană de 500 de locuri. Investiţia se ridică la peste 20 de milioane de euro.

"Parcarea de tip park&ride prinde contur. Ne dorim foarte mult ca aceasta să fie finalizată în această toamnă. Fix în această locaţie, acum 4 ani, era o groapă imensă, s-a dorit să se construiască o parcare subterană, soluţia nu a fost una potrivită pentru această zonă şi atunci s-a regândit soluţia tehnică şi în acest moment se lucrează la o parcare supraterană de 500 de locuri. Aici pot să vină şoferii care intră în Capitală şi îşi vor putea lăsa maşina aici şi de asemenea pot să apeleze la transportul public în comun pentru a ajunge în zona centrală a Capitalei", a spus Gabriela Firea, într-un clip video postat luni pe Facebook.

Ea a menţionat că lucrările sunt deja avansate.

"Cele mai multe etape au fost deja depăşite, fundaţia se poate observa, este gata, stâlpii sunt deja montaţi. S-a lucrat la macazul pentru linia de tramvai. Este foarte important să se ştie că aici nu va fi doar o simplă parcare de 500 de locuri, ci va fi un nod intermodal, practic se va putea găsi transport public în comun nou, de bună calitate, prietenos cu mediul, atât autobuze, cât şi tramvaie, cât şi staţii şi peron pentru microbuze private", a afirmat Gabriela Firea.

Ea a precizat că investiţia se ridică la peste 20 de milioane de euro.

"Aici e o investiţie de peste 20 de milioane de euro. Important este ca aceasta să se finalizeze, să aibă un ritm susţinut, au fost 7 ani de blocaje, dar, aşa cum se poate vedea, le-am depăşit (...). În această toamnă ne dorim să inaugurăm această parcare la Cora Pantelimon, de fapt, se va reconfigura întreaga zonă şi este un pas înainte pentru fluidizarea traficului din Capitală", a spus Firea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri