Primăria Capitalei le dă pensionarilor gantere și un voucher pentru sala de fitness ca să facă sport, în cadrul unui program numit ”Terapie prin mișcare”, de care se ocupă Centrul pentru Seniori al Muncipiului București și Compania Municipală Sport pentru Toți București.

Ca urmare, sunt disponibile 1.000 de kituri, care conțin: gantere de 1 kg, saltele de antrenament, bandă elastică, DVD cu 12 antrenamente și o broșură informativă. De asemenea, pensionarii vor primi și o intrare gratuită la sala de fitness, cu un antrenor personal, potrivit EuropaFM.

Înscrierile se fac prin telefon până pe 20 august. Cine vrea kitul de mișcare trebuie să îndeplinească doar două condiții: să aibă peste 50 de ani și să locuiască în București.

Sursa foto: Photographee.eu / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri