O serie de nereguli au fost găsite de reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa pe plaja din Tuzla, printre care zone insalubre și construcţii ilegale. În urma acestui control, Primăria Tuzla a trimis o notificare către deţinătorii acestor construcţii să le demoleze, anunță News.ro.

„CJPC a participat alături de mai multe autorităţi la ambele acţiuni, sub coordonarea Instituţiei Prefectului. Au fost depistate locaţii insalubre, multe construcţii ilegale, cu destinaţia de alimentaţie publică, haznale săpate lângă izvoarele de apă <

>, cazări încropite printre gunoaie şi pentru toate acestea primaria oferă <>, transformându-i pe ilegalii comercianţi, în oportunişti!”, a spus Horia Constantinescu.

Acesta a menţionat că, în urma acestor controale, Primăria Tuzla a emis o notifiare de dezafectare a zonei.

Primăria Tuzla a transmis o notificare pentru toţi deţinătorii de construcţii din zona respectivă ca începând din 10 iulie să înceteze orice activitate comercială, iar în termen de 48 de ore să elibereze zona astfel încât toate construcţiile şi improvizaţiile să fie ridicate. În cazul în care acest lucru nu se va întâmplă, Primăria Tuzla a precizat că din 13 iulie va proceda la eliberarea zonei de plajă şi faleză, iar deţinătorii de construcţii vor suporta contravaloarea demolării.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri