În urma ședinței de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a declarat că starea de alertă va fi prelungită pentru încă 30 de zile.

”Evoluția epidemiologică nu este una bună, prin urmare este mai mult decît evident că starea de alertă va fi prelungită pentru încă 30 de zile”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

În plus, președintele a menționat că nu vor fi impuse noi restricții, ci, din contră, Guvernul va prezenta acte normative pentru continuarea Programului de Revigorare Economică deja prezentat.

Nu în ultimul rând, președintele Klaus Iohannis a făcut un apel la populația României cu privire la protejarea în fața noului virus, amintind de măsurile de protecție: folosirea corectă a măștilor de protecție, menținerea distanțării sociale, dar și spălatul frecvent al mâinilor.

”Dragi români, vă pot spune doar atât: protejați-vă, protejați-vă, protejați-vă”, a mai spus Klaus Iohannis.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri