Mai multe clanuri de romi din Sheffield s-au încăierat, spre disperarea locuitorilor oraşului. Localnicii se tem să nu fie şi ei atacaţi, dar mai au şi o ată problemă cu romii şi spun că aceştia nu vor să respecte regulile de distanţare socială.

Imaginile în care apar mai multe grupuri de oameni dezlănţuiţi, care se luptă cu bâte, bolovani, scaune şi arme albe în centrul oraşului Sheffield i-au revoltat pe britanici. Potrivit presei locale, mai întâi 20 de oameni au ieşit în stradă ignorând regulile de distanţare socială şi au încins o petrecere.

De la bal la scandal a fost însă o cale scurtă, iar romii s-au luat la bătaie sub privirile speriate ale localnicilor. Sursa citată menţionează că petrecerea a început vineri seara, dar lucrurile au degenarat ulterior. Nu este însă pentru prima oară când liniştea oraşului Sheffield este tulburată de astfel de evenimente.


Citeste mai mult pe Adevarul.

Sursa foto: Yorkshire Live

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri