Guvernul va modifica măsurile adoptate marți seara pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, după ce a fost criticat pentru discriminarea cuplurilor necăsătorite care merg la plajă și pentru interzicerea dansului în localurile publice.

În privința măsurilor pe care le vor aplica la plajă, cei din Guvern vor elimina cuvântul „soți” din textul hotărârii, și vor introduce o nouă formulare. Terasele se vor închide la ora 23 și vor avea obligația să nu primească mai mulți clienți decât numărul scaunelor disponibile.

Citește mai mult pe Digi24.

România se află în a opta zi în cu peste 1.000 de cazuri, înregistrând record după record de la începutul pandemiei. În acest nou context al infectărilor, autoritățile au gândit o nouă serie de măsuri restrictive, care urmează să intre în vigoare de la 1 august.

Ludovic Orban arăta că el este și șeful CNSU și că va analiza la nivel de Guvern dacă noile măsuri vor fi implementate în toată țara sau numai în anumite zone, aglomerate, dând ca exemplul litoralul și Capitala.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri