Duminică a fost prima zi în care terasele din Centrul Vechi din București s-au închis la ora 23:00. Centrul istoric din Capitală a fost verificat încă din timpul zilei de echipaje de poliție și jandarmi, iar noaptea s-a lăsat liniştea.

Centrul Vechi din Capitală a fost verificat încă din timpul zilei, iar la ora 23:00 polițiștii și-au făcut simțită prezența din nou, când au verificat din iar toate barurile, terasele și restaurantele, pentru a vedea dacă se respectă noile condiții impuse de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Unele localuri au preluat ultimele comenzi la 22:00, iar cu jumătate de oră înainte de 23:00, angajații le-au reamintit clienților că în scurt timp vor închide.

Toate localurile s-au conformat și au închis la ora 23:00, spre nemulțumirea atât a clienților cât și a patronilor, care primesc o lovitură grea, după paralizia din primăvară.

În mod normal, programul localurilor din Centrul Vechi este până la 5 sau 6 dimineaţa, iar cei mai mulți patroni spun că numărul cel mai mare de clienţi este între orele 23 şi 2 noaptea.

”Gata, acum ca e ora 23:00 virusul a dispărut. Nu ne mai putem infecta, totul merge ca pe toate, cum merg toate în țara asta ”, a strigat un patron în miez de noapte. Nu l-au auzit decât polițiștii care patrulau și câțiva trecători care aveau încă chef de petrecere.

Puțin după ora 23:30, doar polițiștii au rămas în Centrul Vechi, pentru a se asigura că toate localurile erau închise. Pe fundal, sunetul chitării unui bărbat suna a pustiu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri