Trei tulceni acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc au fost reţinuţi de poliţişti, după ce unul dintre ei a înfiinţat o cultură de canabis într-un solar în care familia lui cultiva şi creştea fructe de pădure, legume şi flori.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Biroul Teritoriul Tulcea al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), cultura de canabis a fost înfiinţată în luna mai, iar luna aceasta, atunci când plantele au ajuns la maturitate, cei trei au recoltat mugurii de canabis, i-au ambalat în pungi de câte 100 şi 200 de grame şi i-au pregătit pentru comercializare, conform Agerpres.ro.

Procurorii DIICOT şi lucrători de poliţie judiciară din cadrul SCCO Tulcea au efectuat, joi şi vineri, cinci percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate cantitatea de aproximativ 2 kilograme de muguri de canabis, telefoane mobile şi un autoturism de lux.

"La data de 14 august, Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor, pentru o durată de 30 de zile", se menţionează în comunicatul DIICOT.

Potrivit sursei citate, acţiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi al Serviciului de Acţiuni Speciale Tulcea.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri