Alex Filip, pilotul de raliuri accidentat intenționat, conform declarațiilor acestuia, de către un șofer în timp ce se afla pe bicicleta pe o stradă din comuna Corbeanca, a publicat o înregistrare video cu accidentul.

”Oameni buni, absolut impresionant numărul mare de mesaje, reacții și distribuiri ale postării mele de ieri. Mă înclin! Nu cred să fie ceva care să ma miște mai mult decât solidaritatea colectivă, mi-ați dat multă putere. Am trecut prin clipe de spaimă și atunci când am realizat că voi fi făcut terci între doua mașini, dar și când m-am ridicat de pe jos, iar cu ochiul drept nu mai vedeam nimic. Și toate astea amplificate de responsabilitatea creșterii unui copil de aproape 10 ani”, precizează Alex Filip în postarea de Facebook ce include imagini cu accidentul și pe care o puteți urmări mai jos.

Alex Filip a precizat că va face tot ce este posibil pentru ca șoferul să fie pedepsit pentru faptele sale

"Mulțumesc fiecăruia-n parte pentru mesaje si reactii si am sa va tin la curent cu desfăsurarea anchetei și a procesului. Nu, nu-l las! Un astfel de om poate accidenta pe oricine, fără să se gândească vreo secundă la consecințe. Ai, din păcate, nu este singurul pe șoselele noastre...”, precizează Filip.

Sursa foto: Printscreen Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri