Un român în stare de ebrietate şi cu bustul gol a fost reţinut de poliţia germană după ce a fost observat stând pe suportul pentru biciclete din spatele unui autocar pe o autostradă din apropiere de Berlin, scrie Agerpres.

Angajaţii unei societăţi de remorcare de vehicule au remarcat pasagerul clandestin în timp ce autocarul circula pe o autostradă din apropierea aeroportului Berlin-Tegel. Autocarul companiei Flixbus plecase de la Berlin şi se îndrepta către Hamburg, un drum de circa 300 de kilometri.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că bărbatul era atât de beat încât nici nu au reuşit să-i testeze alcoolemia. Mai mult, el nu avea acte de identitate asupra sa. Poliţiştii au descoperit la comisariat că pasagerul clandestin este un român.

Nu se ştie cât timp el a stat pe acel suport pentru biciclete al autocarului înainte să fie oprit, dar martorii spun că românul a fost de mai multe ori foarte aproape să cadă de pe '„scaunul'' său. Maşinile care ajungeau în urma autocarului frânau brusc de teamă să nu-l strivească în cazul în care ar fi căzut.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri