O nouă linie a Societății de Transport București (STB) a fost înființată în Sectorul 4, în cartierul Apărătorii Patriei. Aceasta va purta indicativul 241 și va face legătura între cartierele rezidențiale contruite în zona cuprinsă între Șos. Berceni – Bd. Metalurgiei – Str. Turnu Măgurele, "potrivit unei postări pe Facebook a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Potrivit informațiilor oferite de Gabriela Firea, în postarea sa, linia 241 va funcţiona de la Cartierul Apărătorii Patriei pe Şos. Berceni, Bd. Metalurgiei, Drumul Binelui, Str. Aurel Perşu, Drumul Dealul Aluniş, Str. Poştalionului - Biserica „Sfinții Brâncoveni”, cu întoarcere pe Drumul Binelui, Bd. Metalurgiei, Drumul Jilavei, Str. Turnu Măgurele, Şos. Berceni.

Redăm, mai jos, textul postării primarului general al Capitalei:

”Oamenii pe primul loc! Am înființat o nouă linie de autobuz în cartierul Apărătorii Patriei, din sectorul 4 al Capitalei! Va avea indicativul 241 si va asigura transportului cetățenilor din cartierele rezidențiale contruite în zona cuprinsă între Șos. Berceni – Bd. Metalurgiei – Str. Turnu Măgurele.

Am discutat despre necesitatea înființării acestei noi linii de autobuz cu Daniel Băluță primarul sectorului 4 al Capitalei. Amandoi suntem preocupați sa oferim condiții civilizate de transport public în comun și pentru locuitorii din cartierele noi.

Linia 241 va funcţiona de la Cartierul Apărătorii Patriei pe Şos. Berceni, Bd. Metalurgiei, Drumul Binelui, Str. Aurel Perşu, Drumul Dealul Aluniş, Str. Poştalionului - Biserica „Sfinții Brâncoveni”, cu întoarcere pe Drumul Binelui, Bd. Metalurgiei, Drumul Jilavei, Str. Turnu Măgurele, Şos. Berceni.

Prin dezvoltarea rețelei de transport către noile cartiere rezidențiale, mii de locuitori vor putea accesa mult mai ușor mijloacele de transport în comun, fără a mai fi nevoiți să se bazeze exclusiv pe autoturismul personal.

Primăria Capitalei și Societatea de Transport București STB SA se implică activ în dezvoltarea unui plan integrat de transport public în comun, astfel încât toți cetățenii să beneficieze de servicii fiabile și calitative”, spune Gabriela Firea, în postarea sa.

Sursa foto: Facebook/Gabriela Firea

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri