Două femei diagnosticate cu COVID-19, care erau plasate în izolare la domiciliu pentru că au refuzat internarea, au fost prinse la frontiera cu Ungaria când încercau să părăsească România, potrivit Agerpres.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea informează, luni, că a fost înregistrat un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de zădărnicerea combaterii bolilor pe nu numele celor două femei, mamă şi fiică.

Conform unui comunicat de presă, cele două au fost prinse în Punctul de Trecere a Frontierei Borş, fiind pasagere într-un autoturism cu numere de Austria.

„Figurau în bazele de date cu menţiunea în consemn la ordinul 4323/2020 cu măsura TSE, solicitarea de dare în consemn fiind emisă de către DSP Botoşani, care a informat IGPF că cele două persoane sunt confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 şi au refuzat internarea în spital, dorind să părăsească teritoriul României", precizează comunicatul.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri