Pe 1 septembrie s-a dat startul licitației binelui, „Din Inimă pentru un ALT Viitor” organizată de Fundatia Inovații Sociale Regina Maria. Sabia Anei Maria Brânză, racheta lui Ilie Nastase, o cină cu Raed Arafat, obiecte de artă, experiențe pline de adrenalină, tricouri semnate de sportivi ai Generației de Aur, toate se licitează în beneficiul pacienților și copiilor defavorizați.

Peste 60 de produse, obiecte de artă și decor, servicii și experiențe excepționale donate de către artiști, sportivi celebri, companii și persoane publice pot fi licitate online până pe data de 18 septembrie de oricine dorește să pună umărul la strângerea fondurilor necesare continuării tratamentului celor peste 2.700 de pacienți sociali și pentru redeschiderea centrelor educaționale pentru cei 200 de copii vulnerabili de care se îngrijește fundația.

Din păcate, criza sanitară cu care ne confruntăm nu a făcut decât să adâncească dramele categoriilor defavorizate, înmulțind exponențial numărul celor care au nevoie. Fundația Inovații Sociale Regina Maria, singurul ONG care și-a dedicat activitatea sprijinirii pacienților sociali, fără venituri, fără asigurări medicale și a copiilor din familii defavorizate, are nevoie să vă alăturați și anul acesta demersului de a strânge banii necesari continuării îngrijirii lor. Suntem într-un moment cheie în aceste vremuri, dar lecția cea mai importantă pe care o învățăm este cea legată de solidaritate și unitate. Vă aștept de azi pe historic.ro să intrați în competiție și să vă înscrieți la evenimentul de adjudecare din 18 septembrie

Dr. Wargha Enayati, Președintele Fundației Inovații Sociale Regina Maria

Licitatia caritabilă „Din Inimă pentru un ALT Viitor„ este organizată cu ajutorul Casei de Licitații Historic, care pune la dispoziție platforma historic.ro pentru a găzdui produsele ce urmează a fi licitate în perioada 1-18 septembrie.

În data de 18 septembrie, la ora 18.30 pe esplanada Stejarii Country Club se va face adjudecarea produselor în cadrul unui eveniment restrâns, organizat în conformitate cu toate normele sanitare în vigoare.

„Chiar dacă evenimentele mari de strângere de fonduri nu mai pot fi organizate, noi trebuie să găsim în permanență soluții pentru a nu ne abandona beneficiarii și pentru a ne continua misiunea nobilă de a ajuta oamenii fără nicio altă soluție de a avea sănătate, timp, speranțe și vise. Așteptăm așadar să răspundeți în nume cât mai mare invitației noastre de a licita produsele preferate și să ne urmăriti live pe data de 18 septembrie pentru adjudecarea lor”, Cristiana Mateoiu, Director Executiv Fundația Inovații Sociale Regina Maria.

Ce puteți licita în cadrul evenimentului „Din Inimă pentru un ALT Viitor”

Persoanele interesate pot licita opere de artă, obiecte rare, bijuterii, excursii în locații de excepție din țara noastră, oferte medicale pentru angajați, pentru tine sau părinții tăi, cursuri de dezvoltare personală sau de styling, experiențe amuzante sau pline de adrenalină.

Sunt scoase la licitație racheta Adidas cu care Ilie Năstase a jucat în perioada 1975-1984, spada cu care Ana Maria Brânza a caștigat Mondialele, un colier Teilor cu 26 de diamante, tricouri semnate de Mirel Radoi și Adrian Mutu, chitara electrică semnată de Smiley, sejur la Teleferic Grand Hotel din Poiana Brașov, 4 bilete la concertul Celine Dion din 2021, geanta de sport de lux Maff Bags, portretul lui Constantin Brâncuși realizat de către actorul Horațiu Mălăele și multe altele.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri