Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă, că ISC Bucureşti şi prefectul Capitalei vor să blocheze şantierul de la pasajul din zona Doamna Ghica şi că a făcut plângere pentru abuz în serviciu.

"Tragem tare (...) să finalizăm în această toamnă pasajul de la Doamna Ghica, deşi (...) Prefectura, prin prefectul numit de PNL şi prin ISC, prin oamenii PNL-ului de la ISC Bucureşti, vor să blocheze şantierul de la Doamna Ghica, se duc mereu în control, în inspecţie, mi-au trimis amenda acasă, amenzi închipuite, spunând, spre exemplu, că nu s-a respectat autorizaţia de construire, dar ei de unde ştiu ce scrie în autorizaţie, că nu au venit la Primărie (...) să ceară autorizaţia? (...) Vor pur şi simplu să mă boicoteze ca să nu termin acest şantier şi cetăţenii din zonă să spună: 'Uite, Gabi Firea nu a fost în stare să termine pasajul!'. Eu vreau să-i asigur pe cetăţeni că vom finaliza acest pasaj şi oricum îi vom da în judecată - deja am făcut plângerea pentru abuz în serviciu - şi pe cei de la ISC şi pe prefect, pentru că nu este normal să opreşti o lucrare edilitară atât de importantă pentru fluidizarea traficului doar din punct de vedere politic", a spus Firea, într-un clip video postat pe Facebook.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri