11 Septembrie 2020

VIDEO Muncitorii de la calea ferată de Otopeni, atacați cu pietre și înjurați



Muncitorii la calea ferată de Otopeni sunt aproape de final, însă nu au fost lipsite de evenimente neplăcute. Dincolo de provocarea inginerească a construcției unui pasaj suprateran de un kilometru și jumătate, care supratraversează DN1, muncitorii au fost nevoiți să îndure și agresiuni fizice din partea celor nemulțumiți de proiect, inclusiv injurii.

Lucrările au fost oprite doar atunci când au apărut probleme în Justiție, din cauza unor proprietari din zonă care au contestat proiectul, printre care s-a aflat și miliardarul Ion Țiriac. Între timp, fostul tenisman a ”căzut la pace” cu Ministerul Tranporturilor, după ce CFR SA a luat decizia de a construi o stație în dreptul patinoarului său, Telekom Arena. A renunțat la acțiunea în justiție și proprietarul hotelului Vienna House, în parcarea căruia a fost construit un pilon al viaductului.

Singura care mai contestă în momentul de față proiectul este proprietara unei case din zonă, Roxana Mărișoiu, pe deasupra curții căreia trece viaductul, la o înălțime de 6,5 metri.

Și care nu s-a mulțumit să meargă doar pe calea legală, a contestării în instanță, ci a trecut chiar la agresarea verbală, dar și fizică a muncitorilor care lucrează la construcția viaductului.

Citește articolul complet pe ClubFeroviar.ro.



Citeste si