Muncitorii la calea ferată de Otopeni sunt aproape de final, însă nu au fost lipsite de evenimente neplăcute. Dincolo de provocarea inginerească a construcției unui pasaj suprateran de un kilometru și jumătate, care supratraversează DN1, muncitorii au fost nevoiți să îndure și agresiuni fizice din partea celor nemulțumiți de proiect, inclusiv injurii.

Lucrările au fost oprite doar atunci când au apărut probleme în Justiție, din cauza unor proprietari din zonă care au contestat proiectul, printre care s-a aflat și miliardarul Ion Țiriac. Între timp, fostul tenisman a ”căzut la pace” cu Ministerul Tranporturilor, după ce CFR SA a luat decizia de a construi o stație în dreptul patinoarului său, Telekom Arena. A renunțat la acțiunea în justiție și proprietarul hotelului Vienna House, în parcarea căruia a fost construit un pilon al viaductului.

Singura care mai contestă în momentul de față proiectul este proprietara unei case din zonă, Roxana Mărișoiu, pe deasupra curții căreia trece viaductul, la o înălțime de 6,5 metri.

Și care nu s-a mulțumit să meargă doar pe calea legală, a contestării în instanță, ci a trecut chiar la agresarea verbală, dar și fizică a muncitorilor care lucrează la construcția viaductului.

Citește articolul complet pe ClubFeroviar.ro.

Sursa foto: Club Feroviar

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri