Liderul clanului Cordunenilor a ieșit mai repede din închisoare: în ianuarie era condamnat la 3 ani

Liderul clanului Corduneanu, Costel Corduneanu, condamnat în ianuarie la trei ani de închisoare, a fost eliberat condiţionat, scrie Ziarul de Iași, preluat de Hotnews.ro.

Decizia a fost luată de Tribunalul Mureş, care a admis o contestaţie formulată de condamnat. Costel Corduneanu a depus mai multe solicitări în instanţă pentru a fi eliberat, el invocând că a întrunit fracţia necesară încă din vară.

Asta pentru că pedeapsa de trei ani de închisoare din ianuarie a fost redusă de judecători la finele lunii aprilie, când magistraţii din Mehedinţi au scăzut din condamnare două intervale de arest preventiv de-ale lui Corduneanu.

1 an şi 2 luni au fost scăzuţi din arestul preventiv petrecut în 2010-2011, în dosarul în care a fost în cele din urmă condamnat. Judecătorii au luat în calcul alte 9 luni de arest de-ale acestuia.

E vorba de o perioadă de încarcerare din 2004-2005, când Costel Corduneanu era acuzat de trafic de droguri. În acel dosar, Corduneanu a fost în cele din urmă achitat definitiv. Scăzând mai bine de 2 ani de închisoare, Corduneanu a devenit eligibil pentru eliberare condiţionată pe 5 august.

Citeste si:
Stenograme -Nichita punea clanul Cordunenilor sa-i supravegheze iubita
Primarul Gheorghe Nichita...

Citește materialul integral pe Hotnews.ro.

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri